© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2012

    Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας, στο Γιοκάλειο Ίδρυμα.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


    Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, χριστουγεννιάτικες μελωδίες δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι μικροί μαθητές απ΄την Α΄ τη Β΄ και τη Γ΄τάξη, ντυμένοι  με τις στολές τους, περίμεναν μα ανυπομονησία να ξεκινήσει η γιορτή, Οι μαθητές της Ε΄και Στ΄ τάξης ήταν στη θέση τους γύρω από το πιάνο, έτοιμοι να μας συνοδεύσουν με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
   Στο πρώτος μέρος παρακολουθήσαμε την "Γέννηση του μικρού Χριστού", τα μικρά μας "αγγελάκια" χόρεψαν την "Άγια νύχτα" και τα ποιήματα έδιναν μια πραγματικά κατανυκτική ατμόσφαιρα.
   Στο δεύτερο μέρος ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια με το μικρό "Καραγκιόζη" που έλεγε τα κάλαντα στους φίλους του. Μικρές νεράιδες τον πλαισίωναν ."Το δικαστήριο των παιχνιδιών" ήταν ένα έργο γραμμένο από μια πολύ αγαπημένη δασκάλα του τόπου μας, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, την κα Αγγελικούλα Κυριαζή - Μπουρνέλου. Όλοι όσοι τη γνωρίσαμε την θυμόμαστε και προσπαθούμε να ακολουθούμε τις συμβουλές της, στη διαπαιδαγώγηση των μαθητών.
  Τέλος, παρακολουθήσαμε από τα μεγαλύτερα παιδιά το παραμύθι του Χ. Μπουλώτη " Ο κύριος Αύριο - Βράδυ". Αξίζει να το διαβάσουμε τις μέρες αυτές, που δεν έχουμε σχολείο, για τα πολύ ωραία μηνύματα. 
  Πρέπει τέλος να συγχαρούμε τους μαθητές της Στ΄ τάξης για την πρωτοβουλία που πήραν μαζί με τους δασκάλους τους, να κάνουν χριστουγεννιάτικο μπαζαρ και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα τα προσφέρουν στο Σύλλογο "Χέρι - Χέρι".
   Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!


Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις