© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Λειτουργία Ολοήμερου Τμήματος-Εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου




2ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ  ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς  


Α)   Λειτουργία  Ολοήμερου Τμήματος
Το Ολοήμερο Τμήμα από την εβδομάδα αυτή θα λειτουργεί καθημερινά. Παρακαλώ να μένουν όλοι οι μαθητές/τριες  που είχαν δηλώσει συμμετοχή. Οι μαθητές του Ολοήμερου σχολάνε στις 15:00.

Β)  Παραλαβή  παραδοσιακών στολών παρέλασης
 Οι γονείς των μαθητών/τριών  της  Α’ και Β΄ τάξης  αύριο στις 13:15 θα παραλάβουν τις στολές της παρέλασης από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Γ) Εκπαιδευτικό πρόγραμμα  « Η τσάντα στο σχολείο»                
 Την Πέμπτη  21  Μαρτίου 2019  οι μαθητές θα αφήσουν την τσάντα τους στο σχολείο υλοποιώντας το Πρόγραμμα « Η τσάντα στο σχολείο» για τον μήνα Μάρτιο, έχοντας μαζί τους και τα βιβλία και τετράδια των μαθημάτων της  Τρίτης.

Δ)  Εορτασμός  της επετείου της 25ης Μαρτίου :

       Την Πέμπτη  21  Μαρτίου 2019 και ώρα  5:30 μ.μ.  θα πραγματοποιηθεί η τελική πρόβα της γιορτής ( αφορά τους μαθητές της, Β΄ και Δ΄ τάξης) .


     Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019  οι μαθητές θα έρθουν το πρωί στο σχολείο κανονικά .  Στη συνέχεια θα πάμε στην πλατεία για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων των σχολείων στις 11:30 π.μ. περίπου. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εκεί εγκαίρως  για την παραλαβή των μαθητών , ώστε να  μην αγχώνονται οι μικρότεροι μαθητές.


Το  Σάββατο  23 Μαρτίου 2019 και ώρα  6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μνήμης του σχολείου μας , αφιερωμένη στους ήρωες του 1821 , από τους μαθητές των  Δ΄ και Β΄ τάξεων , στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας  .

Η παρουσία σας  θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!!!

                 Τη Δευτέρα  25η Μαρτίου 2019   οι μαθητές από  Γ’  μέχρι και ΣΤ΄ τάξη  θα συγκεντρωθούν  στο σχολείο  στις 9:15  , για να πάμε στην  εκκλησία . Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η παρέλαση και θα παραλάβετε τους μαθητές από τη Δυτική παραλία Καρύστου. 


       Οι   εκπαιδευτικοί της Α΄ και Β΄ τάξης  θα  παραλάβουν τους μαθητές από τους γονείς τους  στο  Μπούρτζι ,  μετά το τέλος της ομιλίας στην πλατεία Καρύστου , για την παρέλαση. Μετά το πέρας της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές στη Δυτική παραλία Καρύστου. 



Από τη  Διεύθυνση του σχολείου


Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις