© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΟΝΕΩΝ 

v                 Αύριο Παρασκευή 16-12-2016 στις 12:30 π.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου στους μαθητές των τάξεων: Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄.   και θα γίνει ενημέρωση γονέων για την πρόοδο των μικρότερων μαθητών των Α΄ και Β΄ τάξεων.

v                 Οι γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης  θα παραλάβετε και τη στολή της παράστασης με όλα τα αξεσουάρ. Παρακαλώ την Δευτέρα 19-12-2016 να επιστραφούν οι στολές του σχολείου σε καλή κατάσταση, μαζί με τα αξεσουάρ τους.

v             Την Παρασκευή 5:30 μ.μ. θα έρθουν οι μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄και Ε΄ τάξεων στο Γιοκάλειο Ίδρυμα για να κάνουμε την τελική πρόβα. Όλοι οι μαθητές να φορούν τα ρούχα της παράστασης. Περίπου στις 8:30 μ.μ. θα τελειώσει η τελική πρόβα. Παρακαλώ να μην αργήσετε για να μην αγχώνονται οι μικρότεροι μαθητές.

v             Την Κυριακή 7:00 μ.μ θα γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γιοκάλειο, αλλά όλοι οι μαθητές που συμμετέχουν θα πρέπει να βρίσκονται εκεί στις 6:30μ.μ.

v             Την  Τρίτη  20-12-2016  οι μαθητές θα παρακολουθήσουν στο σχολείο μας παράσταση  Καραγκιόζη με εορταστικό θέμα .
Τιμή εισιτηρίου 3 €  ανά μαθητή( στα δύο αδέρφια πληρώνει το ένα και στα τρία τα δύο )

v             Την Τετάρτη 21-12-2016  θα έρθουμε στο σχολείο κανονικά με σάκες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει εκκλησιασμός  στον Ιερό Ναό του  Αι-Γιαννάκη στο Νικάσι. Όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να προετοιμαστούν για να κοινωνήσουν. Θα σχολάσουν σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.

v             Την Παρασκευή 23-12-2016  θα έρθουμε σχολείο κανονικά με σάκες και οι μαθητές των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων στις 12:00 π.μ. περίπου θα πάνε να πούνε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμο Καρύστου και στο Γηροκομείο Καρύστου. Θα σχολάσουν σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.

v              
   Όποια οικογένεια επιθυμεί  μπορεί να συνεισφέρει  στο χριστουγεννιάτικο δώρο 
              της καθαρίστριας του σχολείου μας  με  ένα συμβολικό ποσό .  





Ο Δ/ντής και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας
 σας ευχόμαστε
Καλά Χριστούγεννα και
Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!

Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις