© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η Γ Ο Ν Ε Ω Ν


Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η       Γ Ο Ν Ε Ω Ν

Αγαπητοί γονείς

Α)  Αύριο , Πέμπτη 24 Οκτωβρίου , οι μαθητές  να έχουν  στη σχολική τους τσάντα τα μαθήματα της Τρίτης , ώστε να αφήσουν τα βιβλία στο σχολείο.

Β) Την Παρασκευή  25  Οκτωβρίου οι μαθητές θα έρθουν κανονικά το πρωί στο σχολείο , χωρίς τσάντες.  Οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές από την πλατεία στις 11:30 π.μ. Παρακαλούμε να είστε οι γονείς των μικρών μαθητών έγκαιρα στην πλατεία , ώστε να μην ανησυχούν .

Γ)  Την Παρασκευή  25 Οκτωβρίου , στις 8 μ.μ. , θα  πραγματοποιηθεί η  εκδήλωση μνήμης  για τους  ήρωες του 1940 , από τους μαθητές της  Ε΄ τάξης , στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει η τελετή παράδοσης της σημαίας στον σημαιοφόρο και στους παραστάτες  από τον Διευθυντή του σχολείου.

Δ)   Την  Κυριακή  27  Οκτωβρίου στις 5μ.μ.  ο  Σύλλογος Γονέων και
       Κηδεμόνων του σχολείου μας θα προβάλει την παιδική ταινία του
 ΑΣΤΕΡΙΞ: « Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού »  , στο Γιοκάλειο Ίδρυμα.
Οικονομική ενίσχυση συλλόγου : 4 €.

Ε)  Τη  Δευτέρα 28 Οκτωβρίου οι μαθητές των τάξεων Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ,΄ που θα παρελάσουν ,  θα έρθουν στο σχολείο στις 9:15 π.μ. , για να ξεκινήσουμε για την εκκλησία .

Ο  Διευθυντής και ο Σύλλογος  Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου σας εύχονται χρόνια πολλά για την εθνική μας επέτειο !!




Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις