© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Οδηγίες επαναλειτουργίας της σχολικής μονάδας μας


Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου και την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων στις 27 Μαΐου 2020, το σχολείο μας θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.


Σας ενημερώνουμε πως θα υπάρχουν οι παρακάτω αλλαγές:


  • Δε θα λειτουργήσει το κυλικείο του σχολείου, οπότε θα πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη από το σπίτι, ώστε τα παιδιά να έχουν φαγητό και μπουκαλάκια νερού για όλη την ημέρα, καθώς οι βρύσες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν.

  • Επιτρέπεται η είσοδος αποκλειστικά και μόνο στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας. Οποιοσδήποτε γονέας θέλει να εισέλθει στον χώρο του σχολείου θα πρέπει να επικοινωνήσει πρώτα με τον διευθυντή τηλεφωνικά και να ορίσει ραντεβού.

  • Η ώρα προσέλευσης στο σχολείο το πρωί ορίζεται στις 7:50 π.μ. με 8:10 π.μ. Παρακαλούμε θερμά κανένας μαθητής να μην έρχεται νωρίτερα, ώστε να μπορούν να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. 

  • Δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια του μαθήματος οι μαθητές και οι μαθήτριες να ανταλλάσσουν οποιοδήποτε αντικείμενο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη από το σπίτι, ώστε να έχουν προμηθευτεί τα παιδιά όλα τα απαραίτητα προσωπικά τους αντικείμενα για τη διεξαγωγή του μαθήματος. Θα πρέπει να έχουμε μαζί μας το δικό μας μαρκαδοράκι πίνακα, τα δικά μας μολύβια, τις δικές μας γόμες κ.ο.κ.

  • Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει μέχρι νεωτέρας. 

  • Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής - μαθήτρια ή κάποιος γονέας ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον κύριο Διευθυντή, ώστε να υπογράψει την απαραίτητη δήλωση απουσίας από τα μαθήματα.

  • Παρακαλούνται όλοι οι γονείς να μπουν στις ψηφιακές τάξεις του κάθε τμήματος και να διαβάσουν τις οδηγίες σχετικά με το ποια παιδιά θα προσέρχονται στο σχολείο κάθε μέρα για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.


Ευχαριστούμε πολύ

Εκ της Διευθύνσεως



Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις