© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Από τη Δευτέρα τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται και πάλι διαδικτυακά κάθε μεσημέρι και μέχρι να έχουμε νεότερη ενημέρωση για το άνοιγμα των σχολικών μονάδων.

Τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε:

· Το πρόγραμμα και οι ψηφιακοί σύνδεσμοι έχουν καρφιτσωθεί στις ανακοινώσεις. Για να δείτε τις ανακοινώσεις, πατάτε πάνω στο τμήμα και μετά στη λέξη «ανακοινώσεις» αριστερά ή στις τρεις γραμμές πάνω αριστερά, αν έχετε κινητό ή τάμπλετ.

· Θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί από το σχολείο σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα (υπάρχει στις ανακοινώσεις), όπως λειτούργησε την προηγούμενη φορά στο E-class και όχι το καθημερινό ωρολόγιο πρόγραμμα.

· Παρακαλούμε, αν υπάρχει η δυνατότητα, οι μικροί μαθητές και μαθήτριες να φορούν ακουστικά, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα μικροφωνισμού.

· Οι γονείς έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την ορθή χρήση της πλατφόρμας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε φαινόμενα κατάχρησης του chat, των καμερών και των μικροφώνων.

· Για πληροφορίες ή τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο ψηφιακών ζητημάτων κ. Μιλτιάδη Κοτζιάμπαση στο τηλέφωνο 6979884276.

· ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ: ΟΔΗΓΙΕΣ E-CLASS

Καλή δύναμη και καλό ξεκίνημα εκ νέου στα διαδικτυακά μας μαθήματα…


Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις