© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου και Σχολικό Πρωτάθλημα Δημοτικών στο σκάκι

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΟΝΕΩΝ




   Αγαπητοί  γονείς ,

  Σας ενημερώνουμε ότι,  σύμφωνα μες την υπ. αριθμ. Φ1/32393/Δ2/21-3-2023 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ και το πρόγραμμα του Δήμου Καρύστου, το σχολείο μας θα συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της  25ης  Μαρτίου 1821.  Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ :  Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης σας προσκαλούν στην εκδήλωση μνήμης για τους αγωνιστές του 1821, με τίτλο : «Στιγμιότυπα από την Ελληνική Επανάσταση», στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, στις 7 μ.μ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ :   Οι μαθητές θα έρθουν κανονικά στο σχολείο το πρωί, χωρίς τσάντες, θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση με τίτλο « Μόσχω Τζαβέλλα», από τους μαθητές της Ε1 τάξης και στη συνέχεια  θα  πάμε στην πλατεία Καρύστου για κατάθεση στεφάνων. Θα τους παραλάβετε από την πλατεία στις 11 π.μ.  Παρακαλούμε να βρίσκεστε εκεί  εγκαίρως,  ώστε  να γίνει με ασφάλεια η παράδοση των μαθητών, ιδιαίτερα των μικρών τάξεων.  Το Ολοήμερο Τμήμα δε θα λειτουργήσει, σύμφωνα νε την παραπάνω εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ.

ΣΑΒΒΑΤΟ  25  ΜΑΡΤΙΟΥ:

ΠΑΡΕΛΑΣΗ  ΑΠΌ  ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

    Οι μαθητές/τριες Γ΄-Δ΄-Ε΄ και  ΣΤ΄ τάξεων να βρίσκονται στο σχολείο στις  9:15, για να ξεκινήσουμε για την εκκλησία την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια θα γίνει η επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων και θα ακολουθήσει η παρέλαση στην παραλιακή οδό.

    Οι μαθητές/τριες της  Α΄ και  Β΄ τάξης, , μετά το τέλος της επετειακής ομιλίας στην πλατεία,  να βρίσκονται στο Μπούρτζι , με τη συνοδεία των γονέων, για να τους παραλάβουν οι δάσκαλοι των τάξεων, ώστε να πάρουν μέρος στην παρέλαση.

     Όλους τους  μαθητές θα τους παραλάβετε, μετά το πέρας της παρέλασης, από το λιμάνι, μπροστά στο ξενοδοχείο GALAΧY .  

 

ΚΥΡΙΑΚΗ  26 ΜΑΡΤΙΟΥ – 11 π.μ. ( Αίθουσα Εκδηλώσεων 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου)

     Ο  Αθλητικός Όμιλος Καρύστου και η Ελληνική  Σκακιστική  Ομοσπονδία διοργανώνει Σχολικό Πρωτάθλημα Δημοτικών.

Ο  Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται  Χρόνια Πολλά !    

 

Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις