© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή


Προς το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου



υπόψιν Διευθυντού

κου Παναγιώτη Ελευθερίου

Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή

Εκ μέρους του Μελισσοκομικού Συλλόγου Καρύστου Δημήτρης Ρήγας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου σας προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τη Μελισσοκομική Ημερίδα της Κυριακής 25/4/2024.

Η προαναφερόμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης των μελών του συλλόγου μας αλλά και όλων των μελισσοκόμων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Καρύστου και είναι η πρώτη από σειρά παρόμοιων ημερίδων για το έτος 2024. Το θέμα της αφορούσε σε τρόπους βιολογικής θεραπείας της μέλισσας από το παράσιτο Varroa και είχε τον τίτλο: Εξάχνωση Οξαλικού Οξέως - αλήθειες και μύθοι, με εισηγητή το βιολογικό μελισσοκόμο κ. Δημήτρη Νικολάου.

Οι παλιοί, νέοι και πολύ νέοι μελισσοκόμοι, που παραβρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία ενημερωθούν κατά την εμπεριστατωμένη και πλήρη ανάπτυξη του θέματος από τον εισηγητή.

Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρία και να λύσουν απορίες, στην κατεύθυνση της παραγωγής και της απόδοσης στο καταναλωτικό κοινό ενός υψηλής ποιότητας προϊόντος.

Με εκτίμηση

η πρόεδρος και το ΔΣ

του Μελισσοκομικού Συλλόγου Καρύστου

Δημήτρης Ρήγας

Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις