© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή λήξης του σχολείου μας




Οι μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων προσέφεραν ένα πολύ όμορφο θέαμα μέσα από τα μουσικοκινητικά δρώμενα και τις γυμναστικές επιδείξεις.


Επίσης, έγινε η απονομή των μεταλλίων στους διακριθέντες της ημέρας στίβου που διοργάνωσε το σχολείο μας και δόθηκαν οι έπαινοι στα παιδιά της Ε' & ΣΤ΄ που αρίστευσαν στους διαγωνισμούς φυσικής και μαθηματικών. 


Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες για αυτά που προσέφεραν και κυρίως τη δασκάλα της μουσικής, κυρία Μαρκέλλα Τσάνε, όπως και τη δασκάλα της φυσικής αγωγής, κυρία Βάια Ράρρα. 


Το απόγευμα ακολούθησε η πολύ όμορφη θεατρική παράσταση “Υπάρχει και φιλότιμο”, όπου οι μαθητές της Στ΄ με τη βοήθεια του διευθυντή και δασκάλου τους, κυρίου Ελευθερίου Παναγιώτη, ανέβηκαν στο σανίδι και μας εντυπωσίασαν. Στη συνέχεια έγινε η απονομή των τίτλων σπουδών και προβλήθηκε ένα βίντεο από όλη την πορεία τους μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια το οποίο μας γεμίζει με συγκίνηση.


Ευχόμαστε από την καρδιά μας στα παιδιά της έκτης δημοτικού καλή πρόοδο με υγεία και δημιουργικότητα. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε.


















































Οι φωτογραφίες έχουν ανέβει ύστερα από έγκριση και υπογραφή των γονέων και κηδεμόνων. Αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου και απαγορεύεται αυστηρά με οποιονδήποτε τρόπο ο διαμοιρασμός τους ή η χρήση τους, χωρίς πρότερη άδεια από τη διεύθυνση του Σχολείου.

Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις