© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940


 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΟΝΕΩΝ

   Αγαπητοί  γονείς ,

  Σας ενημερώνουμε ότι,  σύμφωνα μες την υπ. αριθμ. Φ7/129547/Δ1/20-10-2022 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ και το πρόγραμμα του Δήμου Καρύστου, το σχολείο μας θα συμμετέχει κανονικά στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της  28ης  Οκτωβρίου 1940.  Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ :  Εκδήλωση μνήμης για την Επέτειο της 28ης  Οκτωβρίου 1940, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, στις 7 μ.μ. , με τίτλο :

Όλοι διαφορετικοί   -  Όλοι ίσοι : ΟΧΙ στον ΠΟΛΕΜΟ –  ΝΑΙ στην ΕΙΡΗΝΗ

ΠΕΜΠΤΗ  27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ :  Οι μαθητές θα έρθουν κανονικά το πρωί στο σχολείο, χωρίς σχολικές τσάντες, και θα τους παραλάβετε από το σχολείο στις 10 π.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !  Σύμφωνα με την απόφαση του Δήμου Καρύστου, δε θα γίνει κατάθεση στεφάνων την Πέμπτη. Η κατάθεση στεφάνων των σχολείων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, μαζί με τους άλλους φορείς της πόλης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : Οι μαθητές που συμμετέχουν στην παρέλαση ( Γ΄-Δ΄-Ε΄ & ΣΤ΄ τάξεων) θα βρίσκονται στο σχολείο στις  9:10 π.μ. Στις 9 :15 θα ξεκινήσουμε για το προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια θα γίνει η επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων και θα ακολουθήσει η παρέλαση στην παραλιακή οδό. Τους μαθητές θα τους παραλάβετε, μετά το πέρας της παρέλασης, από το λιμάνι, μπροστά στο ξενοδοχείο GALAΧY

Ο  Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται  Χρόνια Πολλά ! 

Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις