© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολιτιστική εβδομάδα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολιτιστική εβδομάδα του 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου. Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες πήραν τα μετάλλιά τους από τους αγώνες που έγιναν στην ολυμπιακή εβδομάδα. 

Η έκτη τάξη του Δημοτικού αποφοίτησε κάνοντας μία υπέροχη γιορτή και τα τμήματα της B', Γ΄ και Δ΄ τάξης του σχολείου μας αφιέρωσαν τις δράσεις τους  στο δίκτυο της Unesco στο οποίο εντάχθηκε και επίσημα το σχολείο μας από φέτος.


Επίσης ένα πολύ σημαντικό Άρθρο για τις δραστηριότητες του σχολείου μας δημοσιεύθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα site των Αθηνών, δείχνοντας πως οι κόποι και οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο...

Το Σχολείο που ονειρευόμαστε είναι στην Κάρυστο, και είναι δημόσιο

Ευχόμαστε σε όλους σας ένα καλό καλοκαίρι με υγεία και ευτυχία.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!


Ευχαριστίες

Πρωτίστως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για τον ζήλο που έδειξαν με σκοπό την υλοποίηση των παραπάνω δράσεων. Επίσης, θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου για τη βοήθεια που μας παρείχε, η οποία ήταν καθοριστική για να πετύχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Ηχοληψία – Φωτισμός: Σέβη Στελιάτου
Βιντεοσκόπηση: Κοτζιάμπασης Μιλτιάδης
Επιμέλεια αφίσας & προγράμματος:
Καραμήτσιου Κατερίνα

Οι φωτογραφίες έχουν ανέβει ύστερα από έγκριση και υπογραφή των γονέων και κηδεμόνων. Αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου και απαγορεύεται αυστηρά με οποιονδήποτε τρόπο ο διαμοιρασμός τους ή η χρήση τους, χωρίς πρότερη άδεια από τη διεύθυνση του Σχολείου.




















































































Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις